Hakkımızda

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Günümüzün ihtiyaçlarını karşılamak ve geleceğe dair yaptığı planlar doğrultusunda  üniversitemiz bünyesinde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımını sağlamak, düzenlemek ve yaygınlaştırmak görevlerini yerine getiren bir hizmet birimidir.

Misyon

Başkanlığımız bilişim alanını yakından takip edip, mevcut sistemimizi geliştirerek işletmek, bunun yanında akademik personelimizin araştırma, proje vb. çalışmalarına katkı sağlamak, öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim alabilmeleri ve ihtiyaç duydukları bilgilere daha hızlı ulaşabilmeleri için bilgi teknolojilerine ulaşımlarını kolaylaştırmak, idari personelimizin işlerini hızlandırıp, uygulama programlarıyla destekleyip yapılan işlemlerin daha hızlı, etkin ve sağlıklı yürütülebilmesi, doğruluğunun kontrol edilebilmesi mümkün bir yapıya kavuşmasını sağlamak ve üniversitemizin ihtiyaç duyacağı diğer bilgi işlem hizmetlerini yerine getirmektir.

Vizyon

Ülkemiz ve dünyadaki üniversiteler arasında bilgiye dayalı, ileri teknoloji çözümleri sunan, bilişim ve teknoloji altyapısı, sunulan hizmetler, hizmet kalitesi ve kullanıcı memnuniyeti açısından üst sıralarda yer almak; yeni teknolojiler kullanarak farkındalık yaratıcı hizmetler sunan bir yapıda bulunmaktır.