Yabancı Diller Koordinatörlüğü

Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hakkında Bilgilendirme ve Başvuru

Değerli Öğrencimiz,
Üniveristemize hoşgeldiniz!
29.09.2021 tarihinde 19:00'da UZAKTAN yapılacak olan Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı için izlemeniz gereken adımlar aşağıdaki gibidir:

1. Bu bağlantıda yer alan dilekçenin çıktısını alarak doldurduktan sonra dilekçenin doldurulmuş ve ıslak imzalı halini taramak,

2. Dilekçenizi doldurup taradıktan sonra dilekçenizin sisteme yüklenecek halini adınız ve soyadınız ile isimlendirmek,

3. Bu bağlantıda yer alan formu doldurarak dilekçenizin taranmış halini formun sonunda yer alan bölüme eklemek.

Önemli Bilgilendirme:
    * Sınava sadece ilgili bağlantı adresinde yer alan formu eksiksiz doldurup dilekçesinin taranmış halini ekleyen öğrenciler kabul edilecektir.
    * Sınava 24.09.2021 saat 17:00'a kadar başvurulabilir. Bu tarihten itibaren başvuru yapılamayacaktır.
    * Sınav 120 dakika sürecktir.
    * Sınav A2 - B1 seviyelerinde:
        - dinleme
        - okuma ve anlama
        - dilbilgisi
        - kelime
    gibi bölümlerde 100 sorudan oluşmaktadır.
    * Sınavda alınacak puan akademik not ortalamasına yansıyacaktır.
    * Sınav bağlantısı ile ilgili duyuru sınav başvuru süreci tamamlandıktan sonra ilan edilecektir.

Muafiyet Yabancı Dil Sınav Başvuru