Yabancı Diller Koordinatörlüğü

Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı (Sınav Erişimi, Bilgilendirme ve Uyarılar)

Değerli Öğrencimiz,
29.09.2021 tarihinde, saat 19:00'da yapılacak olan Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavına
lms.ktun.edu.tr bağlantısından ulaşabilirsiniz. Sınav sayfası uzaktan eğitim dersleriniz arasında yer alan "Yabancı Dil Muafiyet Sınavı" sayfasında bulunmaktadır.
Bu bağlantı yalnızca başvuru şartlarını yerine getiren adaylara tanımlanmıştır. Sınav başvuru şartlarının tamamını yerine getirmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılmıştır.

Sınav bağlantısı sınav saatinde aktif hale gelecektir.
12 adet sınav salonu bulunmaktadır. Söz konusu sayfadaki listeden hangi sınav salonunda olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

Sınavınızın geçerli sayılabilmesi için:
1. Listesinde bulunduğunuz sınav salonunda vaktinde yer almanız,
2. Üniversite kimlik kartınızın sınav anında yanınızda olması,
3. Sınav süresince sınav salonunda bulunmanız,
4. Sınav süresince kameranızın açık olması,
5. Sınav gözetmeni tarafından yapılan uyarılara uymanız gerekmektedir.

SINAV SALONUNA GİRİP KİMLİK KONTROLÜNÜ YAPTIRMAYAN VE/VEYA SINAVI BİTENE KADAR SINAV SALONUNDA BULUNMAYAN ADAYLARIN SINAVLARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

Sınava sadece BİR kez giriş yapabilirsiniz. Bu nedenle tarafınızdan kaynakllanabilecek olan teknik aksaklıkların tüm sorumluluğu sizlere aittir.

Sınavda uzaktan/Online yapılan sınavlar bağlamında sınav güvenliği ve gerekli tedbirlerin alınması konusunda Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar geçerlidir.

LÜTFEN 29.09.2021 tarihinde en geç 18:50'de sınav salonunuzda kameranız açık bir şekilde hazır bulununuz.

İngilizce Muafiyet Sınav Zorunlu Yabancı Dil