Endüstri Mühendisliği

Mezun Durumunda Olan Öğrencilerin Staj Değerlendirmeleri Hk.

Mezun durumunda olan öğrencilerin staj raporlarını yüz yüze ya da kargo yolu ile ilgili staj komisyonu görevlisine teslim etmelerinin ardından staj değerlendirmeleri yapılacaktır. Değerlendirme hibrit bir şekilde (sadece defterin değerlendirilmesi ya da defterin değerlendirilmesi ile beraber mülakat yapılması) yapılacağı için öğrencilerin staj raporlarına gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir. Değerlendirmeler/Mülakatlar her ayın birinci ve üçüncü haftalarında Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.

İlgili öğrencilerin işletme onaylı sicil fişlerini bu süre zarfında bölüm sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir. Sicil fişi onaylanan ve staj değerlendirmesi başarılı olan öğrenciler, mezuniyet işlemlerine başlayabilir.

Staj Komisyon Başkanlığı

mezun staj mülakat