Kariyer Merkezi

Lise Öğrencilerine Yönelik Bir Günlük Ktun'lü Olmak Etkinliği Gerçekleşti.

Meslek; gelecek yaşantı ve kariyer hedefleri için bir yörünge görevini görüyor. Meslek yolunda ilerlerken bireysel eğilimin sağlandığı alanlara yönelik karşılaşabileceğimiz soruları ve konuları ön görerek bir çalışma yapmamız önemlidir. Bu noktada; bireysel farkındalığın düzeyi ve doğruluğu esastır. Meslek seçimi yoluna adım atan Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, üniversitemizin imkânları ve hedefledikleri bölümlerle ilgili bilgiler verildi. Öğrenciler 16-17 Mayıs 2022 tarihlerinde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültelerinde seçmeyi düşündükleri bölümlerin alan derslerine girerek akademisyenlere ve öğrencilere merak ettikleri her soruyu sorma fırsatı buldular. Ayrıca öğrenciler "14. Devlerin Buluşması" etkinliğine  ve   “Naif Bey ve Yaveri” adlı gösteriye katıldılar.

Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi