Kalite

Kalite Komisyonu Toplantısı

Üniversitemiz Kalite Komisyonu toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin DEVECİ başkanlığında kalite komisyon üyelerinin katılımıyla 14 Eylül 2023 tarihinde saat 14.00'de gerçekleştirildi. Toplantıda, Alt Çalışma Gruplarının Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) değerlendirme sonuçları görüşüldü.  “A. LİDERLİK, YÖNETİŞİM ve KALİTE” Alt Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. İhsan ÖZKAN, “B. EĞİTİM ve ÖĞRETİM” Alt Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Bilgehan KEKEÇ, “C. ARAŞTIRMA ve GELİŞTİRME” Alt Çalışma Grubu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt TÜRKÖZ ve “D. TOPLUMSAL KATKI” Alt Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. Gürol ÖNAL yaptıkları çalışmalar ve elde ettikleri bulgular hakkında komisyon üyelerine bilgilendirme yaptılar. Değerlendirme sonuçlarının KTÜN Kalite Birimlerine  gönderilmesine karar verildi.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Kalite Komisyonu