Endüstri Mühendisliği

Endüstri Mühendisliği Bölümünde 27. Dönem Mezuniyet Heyecanı

Endüstri Mühendisliği Bölümü 1991 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi bünyesinde açılmış ve ilk mezunlarını 1996 yılında vermiştir. 18 Mayıs 2018 tarihinde kurulan Konya Teknik Üniversitesi bünyesine aktarılan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi içerisinde yer alan Endüstri Mühendisliği Bölümü, 27 Mayıs 2022 tarihinde yapılan mezuniyet töreni ile Konya Teknik Üniversitesi olarak ilk mezunlarını vermenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Kurulduğu günden buyana 27. dönem mezunlarını veren Endüstri Mühendisliği Bölümü’nün mezuniyet törenine katılan ailelerin gurur dolu bakışları altında belgelerini alan öğrencilerin mezuniyet sevinci görülmeye değerdi.

Prof. Dr. Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Selçuk Halkacı, Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy, Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Peker, Bölümün öğretim elemanları ile öğrencilerin aileleri ve yakınları katıldı.

Törende konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Selçuk Halkacı yaptığı konuşmada, Konya Teknik Üniversitesi çatısı altında öğretime başlayan öğrencilerin mezuniyet anlarına tanık olmanın gurur verici olduğunu belirterek, “Üniversitemiz, kurulduğu günden buyana yeni atılımlar, yeni fırsatlar ve yeni başarılarla, gelişime öncülük edecek güçtedir. Bölgenin ilk ve tek teknik üniversitesi olarak 'Gelişimin Öncüsü' sloganıyla bilim ve teknoloji üreten; toplumun kalkınması ve refahı için insan ve çevre odaklı çözümler sunan; bir 'Araştırma Üniversitesi' olma vizyonu ve hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Genç Mühendisler Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz Şehitlerimizin Hatırasına Saygı Duruşundalar

Genç Mühendislerin Mühendislik Andını Etmeleri

Mezuniyet Törenine Katılan Öğretim Üyeleri, Misafirler ve Ailelerimiz

Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet PEKER’in Mezuniyet Töreni Açış Konuşmaları