Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

9. Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı (KTMOPP)

2006 yılından bu yana üniversitemiz bünyesinde düzenlenen 9. Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı (KTMOPP), KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve davetlilerin geniş katılımıyla 14-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik açılış töreni, Konya Valisi Vahdettin ÖZKAN, Konya İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi ÖZKUL, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa UZBAŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri ÇELİK, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat ORTAÇ, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol TURAN, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Savaş DURDURAN, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali KILIÇ’ın yanı sıra Konya Bölge ve İl Kurum Müdürlerinin katılımları ile yapılmıştır.

5 ayrı tematik alanda düzenlenen ve Mühendislik Fakültelerinde öğrenim gören lisans öğrencilerinin projelerinin görücüye çıktığı etkinlikte, 11’i 6 farklı üniversiteden olmak üzere toplam 113 proje yer aldı.  Aralarında akademik personellerin, sektör temsilcilerinin ve sponsorlarında yer aldığı jüri değerlendirmeleri sonrasında ödüle değer bulunan proje sahipleri 16 Mayıs 2024 Perşembe günü kapanış programında ödüllerini almıştır.

Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı (KTMOPP)