Endüstri Mühendisliği

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Endüstri Mühendisliği Uygulaması Dersleri Kapsamında Firmada Proje Yapacak Olan Öğrencilerin Sigorta İşlemleri Hk.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Endüstri Mühendisliği Uygulaması-1 ve Endüstri Mühendisliği Uygulaması-2 dersleri kapsamında proje gerçekleştirecek olan öğrencilerin, sigorta işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için aşağıdaki işlemleri takip etmeleri gerekmektedir.

21 Şubat 2024 Çarşamba günü firmada projelerine başlayacak olan öğrencilerin ilgili işlemleri en geç 19 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 13:00’a kadar tamamlamış olmaları gerekmektedir. Sonraki haftalarda başlayacak olan öğrencilerin ise ilgili haftanın Çarşamba gününden önceki son Pazartesi günü yine saat 13:00’a kadar ilgili işlemleri tamamlamış olmaları gerekmektedir.

İşlemler

1. Sigorta işlemleri için ilgili dilekçenin doldurulması ve imzalanıp Arş. Gör. Aslıhan Fatma KULA’ya elden teslim edilmesi gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız. (Dilekçe taslağı içerisindeki açıklamaları okuyunuz.)

2. İlgili dilekçenin uygun görülüp kabul edilmesinin ardından sigorta çizelgesinin doldurulması gerekmektedir. Sigorta çizelgesi için tıklayınız.

Notlar

1. Öğrencinin isteğe bağlı staj için sigortalı sayılacağı tarihler, projeye başladığı ilk haftanın Çarşamba günü ile ders döneminin son günü olan 31.05.2024 tarihleri arasında her haftanın Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleridir (Ara sınav haftası ve resmi tatile denk gelen günler dahil değildir). Dilekçeyi doldururken bu tarihlere dikkat ediniz.

2. Sigorta işlemlerinin gerçekleştirilmesinin ardından sigorta belgelerine e-devlet sistemi üzerinden erişilebilmektedir. Sigorta belgelerine e-devlet sistemi üzerinden erişilmesi hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için “Staj Bilgilendirme Sunumu” dosyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

2023 2024 Endüstri Mühendisliği Uygulaması sigorta