Endüstri Mühendisliği

2020-2021 Güz Dönemi Lisans Programı Final ve Bütünleme Sınav Programları İle Sınavlara İlişkin Önemli Duyuru

2020–2021 Güz Yarıyılı Final Sınav Programı için tıklayınız.

2020–2021 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı için tıklayınız.

Final Sınavlarına İlişkin Duyurular

1. Sınavlara katılım sağlamadan önce üniversitemizin ana sayfasında duyurular kısmında paylaşılan ve Uzaktan Öğretim Sistemiyle Yapılacak Sınavlarla İle İlgili Hatırlatmaları içeren 11 Ocak 2021 tarihli duyuruyu mutlaka dikkatlice okuyunuz. (Duyuru için tıklayınız.)
  2. Yine aynı şekilde yukarıdaki duyuruda da bahsi geçen “KTÜN-UZAKTAN ÖĞRETİM İLE YÜRÜTÜLEN DERSLERE AİT SINAVLARIN UZAKTAN ERİŞİM YOLUYLA YAPILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR”ı mutlaka dikkatlice okuyunuz. (Usul ve Esaslar için tıklayınız.)
  3. 2020-2021 Güz Dönemi Lisans Programı final sınavları sanal sınıf yoklama listeleri aşağıda paylaşılmıştır. Öğrencilerin almış oldukları dersler doğrultusunda aşağıda bulunan sanal sınıf yoklama listelerinden isimlerini kontrol etmeleri önem arz etmektedir. Ayrıca öğrencilerin katılacakları Google Meet sanal sınıf linkleri, uzaktan eğitim sistemi üzerinden ilgili dersler altındaki sınav şablonunda paylaşılacaktır ve buradan yoklama için sanal sınıflara erişim sağlanabilecektir. Öğrencilerin Google Meet üzerinden kayıtlı oldukları sanal sınıflara @ktun.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarını kullanarak giriş yapmaları gerekmektedir.
  4. Uzaktan eğitim sistemi üzerindeki derslere ve sanal sınıf yoklama listelerine ilişkin olası eksiklikler ile ilgili olarak öğrencilerin en kısa süre içerisinde uzaktanendustri@ktun.edu.tr adresine durumu belirten bir mail göndermeleri gerekmektedir.

Sanal sınıf yoklama listeleri için tıklayınız.

final bütünleme duyuru usul esas yoklama