Endüstri Mühendisliği

2020-2021 Bahar Yarıyılı Lisans Programı Ara Sınav Programı

2020–2021 Bahar Yarıyılı Lisans Programı Ara Sınav Programı için tıklayınız.

2020-2021 Bahar Yarıyılı Lisans Programı Ara Sınav sanal sınıf yoklama listeleri için tıklayınız.

Ara Sınavlara İlişkin Duyurular

1. 2020-2021 Bahar Yarıyılı Lisans Programı Ara Sınav sanal sınıf yoklama listeleri yukarıda paylaşılmıştır. Öğrencilerin almış oldukları dersler doğrultusunda yukarıda bulunan sanal sınıf yoklama listelerinden isimlerini kontrol etmeleri önem arz etmektedir. Ayrıca öğrencilerin katılacakları Google Meet sanal sınıf linkleri, uzaktan eğitim sistemi üzerinden ilgili dersler altındaki sınav şablonunda paylaşılacaktır ve buradan yoklama için sanal sınıflara erişim sağlanabilecektir. Öğrencilerin Google Meet üzerinden kayıtlı oldukları sanal sınıflara @ktun.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarını kullanarak giriş yapmaları gerekmektedir.
  2. Uzaktan eğitim sistemi üzerindeki derslere ve sanal sınıf yoklama listelerine ilişkin olası eksiklikler ile ilgili olarak öğrencilerin en kısa süre içerisinde uzaktanendustri@ktun.edu.tr adresine durumu belirten bir mail göndermeleri gerekmektedir.
  3. “KTÜN-UZAKTAN ÖĞRETİM İLE YÜRÜTÜLEN DERSLERE AİT SINAVLARIN UZAKTAN ERİŞİM YOLUYLA YAPILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR”ı mutlaka dikkatlice okuyunuz. (Usul ve Esaslar için tıklayınız.)

2020 2021 bahar lisans ara sınav