Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi (GÜNCELLENDİ)

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi aşağıdaki gibidir.

Tezsiz Yüksek  Lisans Programı
Arazi Yönetimi, Kentsel Dönüşüm ve Taşınmaz Değerleme Programı
Endüstri Mühendisliği
İş Güvenliği

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında Enstitümüze kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları lee@ktun.edu.tr adresine e-posta yoluyla yapılacaktır. Covid-19 salgını nedeniyle bireysel veya posta yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER:

1. Kesin Kayıt Formu (Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün (www.ktun.edu.tr) web adresi üzerinden erişilecek sayfasındaki “Belgeler ve Formlar >> Genel Formlar >> Başvuru ve Kayıt Formları >> Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kayıt Formu” menüsünden temin edilebilir.)
  2. Erkek öğrenciler için E-Devlet'ten Askerlik Durum Beyanı (Adayın son durumunu gösterir olmalıdır.)
  3. Taranmış Vesikalık Fotoğraf (4,5 x 6,0 cm boyutlarında; bmp, jpg, jpeg ya da png formatında)

Kesin kayıt hakkı kazanan adaylarınn, yukarıdaki belgeleri imzalı ve net bir şekilde taranmış olarak lee@ktun.edu.tr adresine e-posta ile 28.09.2020-09.10.2020 tarihleri arasında göndermesi gerekmektedir. Kesin kayıt belgeleri e-posta ile gönderilirken konu (subject) kısmına Kesin Kayıt-Öğrenci Adı ve Soyadı-Program şeklinde belirtmesi gerekmektedir. Örneğin Hakan BİLİR isimli Endüstri Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıt olacak öğrenci konu kısmına Kesin Kayıt-Hakan BİLİR-Endüstri Mühendisliği (Tezsiz Yüksek Lisans) yazması gerekmektedir.

Kesin kayıt başvurusunda bulunan adaylarımıza öğrenci numaraları e-posta olarak gönderilecektir. Vakıflar bankasına öğrenci numaraları ile harcını (1800.00 TL) yatıran öğrencilerimizi kesin kayıt işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Kesin kaydı yapılan öğrencilerimizin ilk dönem ders kayıtları enstitü otomasyon sistemi tarafından gerçekleştirilecektir. Takip eden dönemlerde öğrenciler ders kayıtlarını akademik takvimde belirtilen tarihler arasında enstitü otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştireceklerdir. Enstitü otomasyon sisteminin ilk açılışında TC Kimlik numarası şifre olarak kullanılacaktır.

Öğrenci kimlikleri hazırlandığında LEE web sayfasında duyurulacaktır.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü

Konya Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tezsiz Yüksek Lisans