‘Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Uygulama Süreçleri Eğitimi’ Üniversitemizin de Katılımı İle Gerçekleşti

Yüksek Öğretim Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi: Uygulama Süreçleri Eğitimi"  Üniversitemizden akademisyenlerin katılımı ile Dedeman Otelde gerçekleşti.

Türkiye Yeterlilikler Sisteminin ve Çerçevesinin Uygulanması Operasyonu kapsamında düzenlenen program ile Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Hakkında Genel Bilgilendirme, Yeterliliklerin TYÇ’ye Yerleştirilmesi Süreçleri, Europass Araçları ve Kullanım Alanları konunun uzmanları tarafından ele alındı.

Eğitim programına üniversitemizden Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Oral, Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldırım, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Arife Deniz Oktaç Beycan, Erasmus Koordinatörü V. Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Hilmi Aksoy ve Öğretim Görevlisi Teslime Gökgöl katıldı.