Yeşilay Danışmanlık Merkezinden Bağımlılık Konferansı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ‘Bağımlılık’ konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla akademik ve idari personele yönelik etkinlik düzenlendi.

Gelişim Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Genel Sekreter V. Kamil Gök, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı başta olmak üzere daire başkanları, akademik ve idari personel katıldı.

Bağımlılık konusunda farkındalık oluşturmak ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Psikolog Behiye Sümeyra Bilgiç, ve Sosyal Hizmet Uzmanı Cemre Öztürk konuşmacı olarak yer aldı.

YEDAM uzmanları konferansta “Bağımlılık nedir?  Bağımlılık belirtileri nelerdir? İnsanlar neden bağımlı olur? Bağımlılığın bileşenleri nelerdir?”  konularının yanı sıra YEDAM’ın faaliyet alanları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Etkinlik katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından programa katılan konuşmacılara ‘Teşekkür Belge’lerinin verilmesi ile sona erdi.