Ulusal Yarışmada 3. Olan KTÜN Akademisyen ve Mezunlarından Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ulusal yarışmada sundukları projeler ile dereceye girerek 3. olan KTÜN mezunları ve akademik danışmanları, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’i makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Bu yıl 4’ncüsü gerçekleştirilen 600.000 TL ödül havuzlu, Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması’na “Sanayi Sektörlerinde Atık Yönetim Sistemleri” alanındaki projesiyle Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülnare Ahmetli’nin akademik danışmanlığında katılan, Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans mezunumuz Yüksek Kimya Mühendisi Nimet Özmeral ve Nijat Musayev tarafından imza atılan proje akademisyen ve lisansüstü mezun öğrenci kategorisinde 3. oldu.

Ödüllerini alan başarılı akademisyen ve mezunlarımız, Rektörümüz Çelik’e makamında teşekkür ziyareti gerçekleştirerek mutluluklarını paylaştı.