Teknoloji Transfer Ofisimiz Sektör Kampüste Programı Tanıtım Töreninde

Üniversitelerle özel sektörü bir araya getirmeyi amaçlayan ve öğrencilere Milli Teknoloji Hamlesi yolunda önemli kazanımlar sağlayacak olan "Sektör Kampüste Programı"na üniversitemizi temsilen Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldırım katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen programda, teknolojideki güncel gelişmeler ve sektörün uygulama tecrübesi ile öğrencileri erken aşamada buluşturmak hedeflendi.

Sektör ve üniversiteler arasında stajlarla sağlanmaya çalışılan etkileşim kanalının yenilikçi yaklaşımlarla derinleştirilmesi gerektiği belirtildi. Sanayi ve teknoloji ekosistemiyle üniversiteleri daha da yakınlaşmasına dikkat çekildi.

Törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Valisi Vasip Şahin ile kamu ve özel sektörden önemli temsilciler katıldı.