Türkiye’nin Önde Gelen Şirketlerinin Üst Düzey Yöneticileri Konya Teknik Üniversitesi’nde Buluştu

Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen ve Ülkemizin tanınmış markaları ile şirketlerinin üst düzey yöneticilerini bir araya getiren  “Devlerin Buluşması ‘14” etkinliği Üniversitemiz ev sahipliğinde 16-17 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bu yıl 14.’sü düzenlenen ‘Devlerin Buluşması’ etkinliği “Make Your Own Way” (Kendi Yolunu Çiz) temasıyla iş dünyasının farklı dallarından alanında uzman ve yetkin isimleri buluşturdu. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında sunum yapan firma temsilcileri bilgi ve tecrübelerini genç mühendislerle paylaştı.

Etkinliğin açılış töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, öğrenci odaklı çalışmaya devam ettiklerini ve bu kapsamda öğrenciler tarafından organize edilen etkinliklere her türlü desteği sunduklarını ifade etti. Özçelik, “Değerli öğrenciler bu tür organizasyonları yapıyor olmanızı çok önemsiyorum. Temel eğitimleriniz ve laboratuvar çalışmalarınızın yanında bu tarz etkinliklerde görev almanız gayret göstermenizi takdir ediyorum. Sizler geleceğimizin mühendislerisiniz, öğretim hayatınız boyunca nasıl yanınızdaysak bu tür etkinliklerinizde de destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Etkinlik kapsamında ülkemizin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri sizlerle tecrübelerini paylaşacak. Gelecek yaşantınızda burada tecrübe ettiğiniz çalışmalar sizler için önemli bir kazanım olacak. Etkinliğin verimli geçmesini temenni ediyor, başta bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere etkinliğe katılan kıymetli konuklarımıza ve desteklerini esirgemeyen öğretim üyelerimize, sponsor firmalara teşekkür ediyorum.” dedi.

İki gün süren etkinlikte, Türk Hava Yolları, LC Waikiki, Aselsan, Mercedes-Benz,  Logo, Unilever, Blockhain Women İstanbul, Tim Danışmanlık, Vodafone ve Intecro gibi marka kuruluşların üst düzey temsilcileri konuşmacılar arasında yer aldı.