Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç’tan Rektörümüze Ziyaret

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’i makamında ziyaret etti.

10 Aralık İnsan Hakları günü kapsamında Üniversitemizin destekleri ile hazırlanan ‘İnsan Haklarının Kurumsallaşma Pratiği Ulusal İnsan Hakları Kurumları’ konulu konferans öncesi Üniversitemizi ziyaret eden Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ile makamında bir araya geldi.

Görüşmede, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya, Prof. Dr. Hüseyin Deveci ve Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer de hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Muharrem Kılıç’a plaket takdim etti.