TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’dan Üniversitemize Ziyaret

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik'i ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Özçelik, Prof. Dr. Hasan Mandal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya Teknik Üniversitesi bünyesinde devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan araştırma projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca, KTÜN ile TÜBİTAK arasında yürütülebilecek ortak faaliyetler görüşüldü.

Ardından TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Prof. Dr. H. Kürşad Ersoy Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesini ziyaret ederek TEKNOFEST yarışmalarına katılan takımlarla bir araya geldi.

Yarışmalara katılan öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Mandal, öğrencilerin projelerini dinleyerek Öğrenci Danışmanı Doç. Dr. Akif Durdu’dan öğrencilerin projeleri ve yarışmalarda elde ettikleri derecelerle ilgili bilgi aldı.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik