Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’ten KTÜNSEM’e Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, şehrin merkezinde konumlanan tarihi binada faaliyetlerini sürdüren Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne (KTÜNSEM)  ziyarette bulundu. KTÜNSEM Müdürü Prof. Dr. Mahmut Kuş,  merkez bünyesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

KTÜNSEM dersliklerini ve atölyelerini gezen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’e Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya, Genel Sekreter Vekili Kamil Gök, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Osman Deniz Şimşek, KTÜNSEM Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ünal Ercan ve Ahmet Kurtuluş eşlik etti.

Konya Teknik Üniversitesinin deneyimli kadrosu ile kamu kuruluşlarına ve özel sektöre ihtiyaç duydukları alanlarda eğitimleri sağlamak amacıyla faaliyetlerini yürüten KTÜNSEM, sürekli gelişim ve yaşam boyu öğrenme prensibiyle çeşitli alanlarda eğitimlerine devam ediyor.