Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik Mazbatasını Aldı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Konya Teknik Üniversitesi Rektörü olarak atanan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığında düzenlenen törenle Rektörlük Mazbatasını YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan aldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’e Rektörlük Mazbatasını takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, kendisini rektör olarak atayan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunarak, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ve YÖK üyelerine teşekkürlerini iletti.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü olmaktan onur duyduğunu belirten Prof. Dr. Çelik, Konya Teknik Üniversitesi olarak, Ar-Ge ve teknik eğitim başta olmak üzere bölgemizin vizyonunu ve Konya’mızın marka değerini yükseltecek projelere imza atmayı hedefliyoruz. “Gelişimin Öncüsü” sloganımızdan hareketle yaptığımız çalışmaların tamamında, Üniversitemizi daha ileri seviyelere taşıyacak, geleceğe yön verecek, başarılı faaliyetlere imkân sağlayacak bir araştırma ve geliştirme ekosisteminin oluşturulmasını sağlayacağız.” dedi.

Toplantıda, YÖK Başkan Vekilleri, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri, 15 Eylül tarihinde atanan rektörler yer aldı.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Osman Nuri Çelik