Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri ’ne Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Üniversitemiz tarafından hazırlanan “Milletin Zaferi Fotoğraf Sergisi” ve ardından Valilik tarafından hazırlanan anma programlarına katıldı.

Üniversitemiz tarafından Kültür Park’ta düzenlenen ve vatandaşlar tarafından ilgi gören sergiye Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve beraberinde Genel Sekreterimiz Kamil Gök katıldı. Rektörümüz, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının “Milletin Zaferi” adlı kitap köşesini ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca’ya 15 Temmuz konulu kitap hediye etti.  Rektörümüz daha sonra Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversiteleri ve Konya Milli Eğitim Müdürlüğünün sergilerini gezdi.

Valilik tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlerimiz için Sultan Selim Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Hatm-i Şerif Merasine katılan Rektörümüz, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Konya Mevlana Şubesi’nde düzenlenen ziyarete katıldı.

Rektörümüzün katıldığı anma programı son olarak, mehteran eşliğinde yapılan anma yürüyüşü ve Mevlana Meydanında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği ile devam etti.