Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Karatay’da Gençlerle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, lise öğrencisi gençlerle bir araya geldi. “Geleceğin Yol Haritası, Gençlerle Kariyer Sohbeti” temasıyla gerçekleştirilen buluşmada Rektörümüz, öğrencilerle hayata dair tecrübelerini paylaştı.

Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi içerisinde bulunan konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Karatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Rektörümüz, özgeçmişi hakkında bilgiler vererek başladığı konuşmasında eğitim hayatına dair gençlere tavsiyelerde bulundu. Rektörümüz, daha sonra gençlerin sorularını yanıtladı.

Organizasyon sonunda Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam tarafından Rektörümüze teşekkür plaketi takdim edildi.