Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Erasmus+ Programı Kapsamında Üniversitemize Gelen Akademisyenleri Ağırladı

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bölümleri  “Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği” kapsamında farklı ülke ve üniversitelerden gelen akademisyenleri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’le bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

Üniversitemiz Harita Mühendisliği Bölümümüze Almanya’da bulunan Karlsruhe Üniversitesinden gelen Prof. Dr. Reiner Jäger, Çevre Mühendisliği bölümümüze Bulgaristan’da bulunan Madencilik ve Jeoloji Üniversitesinden gelen Aleksandar Chanachev, Maden Mühendisliği bölümümüze KA171 programı kapsamında gelen ve Ukrayna’da bulunan Zhytomyr Polytechnic State University öğretim üyeleri Doç. Dr. Vasyl Mamrai, Dr. Öğr. Üyesi Artur Makhno, Dr. Öğr. Üyesi Nina Kyrylenko, Amerika’dan Fulbright ETA kapsamında gelen Ela Joanne Sezgin, Hira Sohail Khan, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ile bir araya geldi.

Ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Genel Sekreterimiz Kamil Gök, Dış İlişkiler Kurum Koordinatörümüz Doç. Dr. Muharrem Hilmi AKSOY, Koordinatör Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Teslime Gökgöl, Harita Mühendisliği Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Ferruh Yıldız, Prof. Dr. Muzaffer Kahveci, Prof. Dr. Ekrem Tuşat, Çevre Mühendisliği bölümümüzden Doç. Dr. Selim Doğan ve Maden Mühendisliği Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ali Taner de eşlik etti.

Üniversitemizin tarihinden ve yerleşiminden kısaca bahsedilen yemekte misafirlerimiz şehir ve üniversite ile ilgili görüşlerini paylaştılar. Yemekten sonra rektörümüz tarafından sertifika ve hediye takdimi ile program sona erdi.