Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Akademik ve İdari Personelle Bayramlaştı

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, düzenlenen bayramlaşma programında akademik ve idari personel ile bir araya gelerek tüm personelin Ramazan Bayramını kutladı.

Gelişim Yerleşkesi Rektörlük Binası önünde gerçekleşen bayramlaşma programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya, Prof. Dr. Hüseyin Deveci,  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kuş,  Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. Mustafa Altın, Genel Sekreter Kamil Gök, daire başkanları ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

Akademik ve idari personel ile bir araya gelen Rektörümüz, bayramlaşma programına katılan personelin bayramını kutlayarak, davetlilerle sohbet etti.