Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, TEKNOFEST Kapsamında Akademik ve İdari Personelle Bir araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, TEKNOFEST’22 sürecini değerlendirmek ve TEKNOFEST’23 hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla festivale katkı sağlayan akademik ve idari personelle bir araya geldi. Rektörümüz toplantının ardından emeği geçenlere 'Teşekkür Belgesi' takdim etti.

TEKNOFEST’e paydaş olarak katıldığımız ve geride bıraktığımız 2022 yılı Samsun’da gerçekleştirilen TEKNOFEST’in ardından değerlendirmelerde bulunmak ve önümüzdeki dönem için öngörülerde bulunmak amacıyla Rektörümüz sürece katkı sağlayan akademik ve idari personel ile bir araya geldi. Karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, 2023 yılı için akademisyen ve öğrenciler açısından daha verimli olmak adına neler yapılabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz toplantının ardından emeği geçen akademik ve idari personele emeklerinden dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti.

Gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Esra Yel, Doç. Dr. Gürol Ünal, Teknofest Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Çetinkaya, Genel Sekreter V. Kamil Gök ile akademik ve idari personel katıldı.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Osman Nuri Çelik