Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’ten Doğrular Ev Ürünleri Firmasına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik ve beraberindeki heyet, Konya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Doğrular Ev Ürünleri Firmasını ziyaret etti.  Firma yetkilileri ile eğitim, staj ve danışmanlık alanlarında yapılacak iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Doğrular Ev Ürünleri Firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, Genel Müdür Fahrettin Doğru, Üretimden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Fatih Doğru ve Ar-ge Bölüm Sorumlusu Seyit Ahmet Özselçuk’ sektördeki gelişmeleri Rektörümüz Özçelik ile paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Teknik Üniversitesi olarak sektörün ihtiyaçlarına yönelik nitelikli insan kaynağı sağlayabileceklerini belirtti. Proje bazında akademik danışmanlık sunabileceklerini söyledi.

Doğrular Ev Ürünleri Yöneyim Kurulu Başkanı İsmail Doğru ise Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’e, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşme sonrasında Rektörümüz Özçelik ve beraberindeki heyet firmanın tamamen yerli üretim yapılan tesislerini gezerek üretilen parçaları yerinde inceledi.

Ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Selçuk Halkacı, KTÜN Teknoloji Transfer Ofisi Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldırım ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Osman Keskin eşlik etti.