Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Kutlama Programına Katıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Konya Valiliği koordinesinde Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

Konya Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören programına Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik de katılarak çocukların sevinçlerine ortak oldu.

23 Nisan kutlama programında öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları ve çeşitli akrobasi gösterileri yapıldı. Tören,  okullar arası “23 Nisan” konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için yapılan ödül töreninin ardından sona erdi.

Tören programına, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Konya İlçe Belediye Başkanları ile çok sayıda çocuk aileleriyle katıldı.