Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik MİM1 Öğrenci Topluluğu ile Bir Araya Geldi

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi MİM1 Topluluğu Yönetim Kurulu, gerçekleştirmeyi planladıkları etkinlikler hakkında destek ve görüş almak amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’le bir araya geldi.

Rektör Yarımcımız Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilgehan Yılmaz Çakmak, Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Çetinkaya’nın da bulunduğu toplantıda Mimarlık Bölümü öğrencilerinden oluşan MİM1 Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri yapmayı planladıkları konser ve tiyatro gibi etkinlikler konusunda Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’e bilgi verdi.

Özellikle Mimarlık eğitimi için ekol olan isimler konusunda bir dizi etkinlik yapma planı içinde olan MİM1 Topluluğu, kökleri elli yıllık geçmişe dayanan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için bu tarz etkinliklerin gelenekselleşerek Üniversitemize ve Fakülteye yakışır projeler olacağı konusuna vurgu yaptı.

Planlanan projeler konusunda eldeki imkanlar dahilinde her zaman destek olacakları konusunda görüşlerini belirten Rektörümüz, “Bilindiği gibi Üniversitemiz Mimarlık ve Mühendislik alanında kökleri çok eskilere dayanıyor. Dolayısı ile bu birikimleri düzenlediğimiz etkinliklerle bir ekol oluşması noktasında öncü olabiliriz.” dedi.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik