Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik İdari Personelimiz ve Aileleri İle İftar Yemeğinde Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik Gelişim Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen iftar programında Üniversitemiz personeli ve aileleri ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Personel Yemekhanesinde düzenlenen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’in yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin Selçuk Halkacı, Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy, Genel Sekreterimiz Recep Öztürk ile idari personel katıldı.

Programa katılan idari personelimizin masalarını tek tek gezerek afiyet olsun dileklerinde bulunan Rektörümüz Özçelik,  “İftar vesilesi ile buluşmak çok güzel bir duygu, her birinize ailenizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.