Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, TEKNOFEST’21 Açılış Toplantısına Katıldı

TEKNOFEST’21 Milli Teknoloji Hamlesi Heyecanı Başladı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı - TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar daveti ve katılımıyla gerçekleşen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021’in açılış toplantısına katıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşen basın toplantısına TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı - TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve 72 paydaş kurum ve kuruluşun üst düzey temsilcileri katıldı.

Toplantıda Milli Teknoloji Hamlesi hedefleri doğrultusunda toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını arttırmayı hedefleyen TEKNOFEST 2021 etkinliklerine ilişkin genel bilgiyi TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı - TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır verdi. Ardından üst düzey yöneticilerin de aralarında bulunduğu heyet TEKNOFEST 2021 stantlarını gezerek bilgi aldı.

Bu yıl ilk kez akademik paydaş olarak TEKNOFEST 2021’ katılan Konya Teknik Üniversitesinde ise hazırlıklar tamamlandı. 21-26 2021 tarihleri arasında Atatürk Havalimanında gerçekleşecek festivalde R-7 çadırında yer alan stantta ziyaretçilerini karşılayacak olan Konya Teknik Üniversitesi, öğrencilerin bu yıl TEKNOFEST’21 yarışmalarına katıldıkları araçlar sergilenecek. TEKNOFEST 2021 Milli Teknoloji Hamlesi heyecanına ortak olmak için kayıt yaptırabilirsiniz.

Kayıt: https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi