Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Akademik ve İdari Personelle Bayramlaştı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, üniversitede düzenlenen bayramlaşma programında akademik ve idari personelin Kurban Bayramını kutladı.

Gelişim Yerleşkesi Rektörlük önünde gerçekleşen bayramlaşma programında Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, Rektör Yardımcısı H. Selçuk Halkacı, Genel Sekreter Recep Öztürk, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Mine Ulusoy, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Karaman, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur, Rektör Danışmanları, Prof. Dr. Esra Yel, Prof. Dr. Murat Olgun, ile birlikte akademik ve idari personel tek tek bayramlaştı.

Hedeflerinin araştırma üniversitesi olarak Türkiye’nin önde gelen Teknik Üniversitelerinden biri olmak olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Özçelik, bu anlamda üniversitesinin kuruluşundan bu güne kadar çok fazla yol kat ettiklerini belirterek bunun bir ekip işini olduğunu dile getirdi. Çok kısa bir zamanda Konya Teknik Üniversitesinin adının ön plana çıkmasında emeği geçen tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimize teşekkür eden Rektör Özçelik, sağlıklı, huzurlu nice bayramlar temennisi ile tüm akademik ve idari personelin bayramını kutladı.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Babür Özçelik