Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Öğrenci Toplulukları Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Konya Teknik Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Tanışma Toplantısında’ Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, üniversitede faaliyet gösteren topluluk üyeleriyle bir araya geldi.

Gelişim Yerleşkesinde Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Yardımcısı H. Selçuk Halkacı Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Çetinkaya ve Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Seda Hezer, Arş. Gör. Abdullah Çakan ile topluluk üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, “KTÜN bünyesinde faaliyet gösteren 32 topluluğumuz var tüm topluluklar bizim için önemli. Sadece teknik alanda değil sosyal, sanatsal, spor faaliyetleri de içeren topluluklarımızın var olmasına önemsiyoruz. Topluluklarımız alanlarıyla ilgili faaliyet gerçekleştirmeleri topluluğun gelişimini sağlayacaktır. Bu nedenle aktif olarak çalışmalarını sürdürmelerini tavsiye ediyorum” dedi. Öğrencilerin talep ve isteklerini tek tek dinleyen Rektör Prof. Dr. Özçelik her zaman topluluk üyeleri ve öğrencilerin yanında olduklarının altını çizdi.

Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Çetinkaya ise koordinatörlük bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili plan ve projelerini anlattı.

Toplantıda ayrıca Konya Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı uygulamasının önemi dikkat çeken bilgilendirici sunum gerçekleşti. Toplantı soru/cevap bölümünün ardından KTÜN Gelişim Yerleşkesinde bulunan topluluklara ait fiziki mekanların gezilmesi ve tanıtılmasıyla son buldu.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Babür Özçelik