Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Kompleksi’nin Açılışına Katıldı

Selçuklu Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Kompleksi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in teşrifleriyle açıldı. Eğitim Kompleksi’nin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik de katılım gösterdi.

Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Kompleksi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Konya Valisi Vahdettin Özkan,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Halil Etyemez, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Kompleksi'nin açılış programı okul öğrencileri tarafından hazırlanan musiki dinletisi ile başladı. Tören konuşmalarının ardından İl Müftüsü Ali Öge'nin duasıyla Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve protokol üyeleri, kurdele keserek eğitim kurumunun açılışını gerçekleştirdi. Program, Bakan Mahmut Özer ve protokol üyelerinin okul binası, spor salonu ve kütüphane salonu gezisi ile son buldu.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi