Rektörümüz, Üniversite- Sanayi İşbirlikleri Kapsamında Firma Ziyaretlerini Sürdürüyor

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında MOSAŞ Akıllı Ulaşım Firması ile MPG Makine A.Ş firmalarını ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Üniversite-Sanayi İş birliği kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilki Konya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren MPG Makine A.Ş firması oldu. Firmanın üretim tesislerini gezen Rektörümüz, Genel Müdür Veysel Alver ile halen yapılmakta olan ve gelecekte yapılabilecek konular üzerine istişarelerde bulundu.

Sonrasında Konya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren MOSAŞ Akıllı Ulaşım Firmasının üretim tesislerini gezen Rektörümüz, Firma Genel Müdürü Fuat Yalçınlı ile öğrencilerimizin stajları ve istihdamları hakkında görüştü.

Gerçekleşen ziyarette Rektörümüze, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akif Durdu da eşlik etti.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN prof. Dr. Babür Özçelik