Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ‘15 Temmuz Destanı’ Konulu Afiş Sergisi Açıldı

Konya Teknik Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Destanı’ konulu afiş sergisi Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’in katılımıyla açıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle planlanan etkinlikler kapsamında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları tarafından hazırlanan ’15 Temmuz Destanı’ konulu afiş sergisi, Zafer Meydanı Gedavet Parkında açıldı. Açılışa Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’in yanı sıra Rektör Danışmanı Prof. Dr. İhsan Özkan, Prof. Dr. Murat Olgun, Rektör Danışmanı ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Oral  ile öğretim elemanları katıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaşanan olayların yansıtıldığı fotoğraflar kullanılarak tasarlanan afiş sergisi iki gün boyunca ziyaret edilebilecek.