Mimarlık Bölümümüzden Eczacıbaşı, Artema ve Vitra’ya Teknik Gezi

Konya Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından Konal İnşaat iş birliğiyle 24-25-26 Mayıs 2022 tarihlerinde, Eczacıbaşı, Artema ve Vitra gibi Ülkemizin yapı sektöründe önde gelen firmalarının üretim tesislerine teknik gezi düzenlendi.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Yapı Uygulama Projesi dersi kapsamında Eskişehir’de bulunan tesislere yapılan teknik gezi sayesinde öğrenciler, yapı üretiminde kullandıkları malzemelerin ham madde elde edilmesinden başlayarak sonuç ürünün ortaya çıkarılmasına kadar devam eden kapsamlı süreci deneyimleme imkanı buldu.

Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tosun ve Mimarlık Bölümü Arş. Gör. Hüseyin Başar liderliğinde yapılan teknik geziye yapı anabilim dalı öğretim elemanları yanısıra 19 öğrenci katıldı.

Konal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz ve Konal İnşaat Genel Müdürü Halis Çiçek teknik geziye eşlik eden isimlerdi.