KTÜN’lü Akademisyen ve Mezun Öğrenciler Ulusal Yarışmada 3. Oldu

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) bünyesinde eğitim görmüş lisans ve lisansüstü mezun öğrencilerin başarılarına bir yenisi daha eklendi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl 4’ncüsü gerçekleştirilen 600.000 TL ödül havuzlu, Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması’na “Sanayi Sektörlerinde Atık Yönetim Sistemleri” alanındaki projesiyle Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülnare Ahmetli’nin akademik danışmanlığında katılan ve Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans mezunu Yüksek Kimya Mühendisi Nimet Özmeral ve Nijat Musayev tarafından imza atılan proje akademisyen ve lisansüstü mezun öğrenci kategorisinde 3. oldu.

Türkiye çapında Akademik/Lisansüstü Mezun, Lisansüstü Öğrenci / Lisans Mezun ve Lisans Öğrenci kategorilerinde düzenlenen yarışmanın ödülleri 15 Mayıs 2024 tarihinde AOSB Bölge Müdürlüğü Seyhan Salonu’nda gerçekleştirilecek törenle sahiplerine takdim edilecek.