KTÜNSEM Eğitimlerini Başarıyla Tamamlayan Emniyet Personeline Sertifikalarını Verdi

Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KTÜNSEM) tarafından verilen, ‘Sistem, Ağ ve Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü’nde görevli emniyet personeli, sertifikalarını aldı.

Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜNSEM) ve Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) İşbirliği ile Konya İl Emniyet Müdürlüğünün dahil olduğu proje kapsamında Konya İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü’nde görevli 14 personele özel olarak “Sistem, Ağ ve güvenlik Uzmanlığı Eğitimi” verildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü’nün sistem alt yapısı üzerinden verilen eğitimlerin bazı bölümlerinde Konya Teknik Üniversitesinin alt yapısı ve laboratuvar ortamları kullanıldı. Geçmişte de Konya Emniyet Müdürlüğü'nün birçok projesine imza atan Öğr. Gör. Dr. Mustafa Nevzat Örnek tarafından verilen ve 120 saat süren “Sistem, Ağ ve Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi” başarıyla tamamlayan 14 emniyet personeli eğitim sonunda yapılan sınavın ardından belgelerini almaya hak kazandı.

Eğitimleri başarıyla tamamlayan emniyet personeline sertifikalarını KTÜNSEM Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Hatice Ünal Ercan ve Ahmet Kurtuluş takdim etti.