KTÜN TTO’dan Akademisyenlere Fikrî ve Sınaî Mülkiyet Hakları Eğitimi

Konya Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi akademisyenlere yönelik gerçekleştirdiği “Fikrî ve Sınaî Mülkiyet Eğitimi” ile çalışmalarını sürdürüyor.

KTÜN TTO Fikri Sınai Mülki Haklar Uzmanı Öğretim Görevlisi Pınar Sungur patent ve faydalı model, başvuru süreci, akademisyen buluşları, akademisyen ve üniversite hakları, serbest buluş ve hizmet buluşu konuları hakkında Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği Bölümü için akademisyenleri bilgilendirici eğitimler düzenleyerek bilgi verdi.

Konya Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi 26 Nisan’da kutlanan “Dünya Fikri Mülkiyet Günü” dolayısıyla birde mesaj yayımladı. Sosyal medya hesaplarından yayımlanan mesajda “#WorldIPDay 2022 yılı teması ile daha iyi bir gelecek için yenilik yapan genç mucitlerin, yaratıcıların ve girişimcilerin yaratıcılığın merakını ve enerjisini kutluyoruz.” denildi.