KTÜN Teknoloji Transfer Ofisi Huawei ile Bir Araya Geldi

KTÜN Teknoloji Transfer Ofis Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde Huawei ICT Akademi ile geçtiğimiz yıl ‘Akademik Partner’ anlaşması yapılmıştı. Gerçekleştirilen anlaşma sonrası ilerlemeleri gözden geçirmek ve olası diğer işbirlikleri konusunda görüşmek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik öncülüğünde TTO ve Huawei ekibi tekrar bir araya geldi.

Toplantıya Huawei ekibi olarak Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hussein Hai Bo, Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Ar-Ge Direktör Yardımcısı Boran Demirciler,  Huawei Türkiye Kamu ve Kurumsal İlişkiler Kıdemli Yöneticisi Ömer Faruk Şahin, Huawei Türkiye ICT Academy İş Geliştirme Müdürü Kübra Harput, Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Kuzu katıldı. Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, KTÜN Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldırım, Öğr. Gör. Pınar Sungur, Öğr. Gör. Celalettin Ergene de toplantıda yer aldı.

Toplantıda, geçtiğimiz yıl imzalanan ‘Akademik Partner’ anlaşmasında varılan nokta görüşülerek olası işbirlikleri değerlendirildi. Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hussein Hai Bo Rektörümüze toplantı sonrası ‘Huawei ICT Akademi Belgesi’ takdim etti.