KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Mustafa Altın Atandı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine İnşaat Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Mustafa Altın atandı. Doç. Dr. Mustafa Altın düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Cemil Sungur’dan devraldı.

KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda yapılan törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kuş, Genel Sekreter Vekili Kamil Gök, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğretim üyeleri ve idari personel katıldı.

TBMYO Müdürlüğü devir teslim töreninde konuşma yapan Prof. Dr. Cemil Sungur “Görevim boyunca teknik ve akademik anlamda birçok süreci çalışma arkadaşlarımla beraber yaşadık ve bu zaman kadar geldik. Bu bir bayrak yarışı ve biz de bu yarışı layıkı ile yerine getirmeye çalıştık. Buraya kadar getirdiğim görevi çok daha iyi yerlere getireceğine inandığım Doç. Dr. Mustafa Altın hocamıza emanet ediyorum. Başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin ” dedi.

TBMYO Müdürlüğü görevini devralan Doç. Dr. Mustafa Altın ise yaptığı konuşmada, “Beni bu göreve layık gören öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Görevimizi başarılı bir şekilde yerine getirmek için elimizden geldiğince gayretli olup sizlerin de destekleriyle Yüksek Okulumuzu daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci ise yaptığı konuşmada “Yaptığı çalışmalar ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Cemil Sungur Hocamıza teşekkür ediyorum. Mustafa Hocamıza ve ekibine ise yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Devir teslim töreni çiçek takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.