KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Gelişim Yerleşkesi spor salonunda yapılan törenle, mezuniyet heyecanını aileleri ve hocalarının gurur dolu bakışları ile doyasıya yaşadı.

Törene KTÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Köken, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Esra Yel, Doç. Dr. Gürol Önal, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kuş, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Dr. Mehmet Balcı, Genel Sekreter Kamil Gök, Daire Başkanları, akademik idari personel, öğrenci ve veliler katıldı.

“HEPİMİZ ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Dr. Mehmet Balcı törende yaptığı konuşmada, “Büyük bir emek ve özveri ile geldiğimiz bu günde mezuniyet heyecanını hep beraber yaşıyoruz. Mezuniyetiniz ile birlikte kiminiz iş hayatına atılırken kiminiz akademik eğitim hayatına devam edecek. Hangi yolu seçerseniz seçin kattığınız değer sadece kendiniz için değil ülkemiz için de değerli olacak o nedenle yaptığınız işi layıkı ile yerine getireceğinize hiç kuşkumuz yok. Sizleri yetiştirerek bizlere emanet eden ailelerinize, emek veren hocalarımıza ve gayretleriniz için sizlere teşekkür ediyorum iyi ki varsınız” dedi.

“SANAYİ ŞEHRİ KONYAMIZ İÇİN TEKNİK ÜNİVERSİTE OLARAK SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Köken ise törene teşrif edemeyen Rektör Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in selamını ileterek başladığı konuşmasında “Bir sanayi şehri olan Konya’mız için kurulması heyecanla beklenen Üniversitemiz, kendine hedefler koyan ve bu hedefler doğrultusunda geleceğe emin adımlarla yürüyen, deneyimli alt yapıya sahip kadrolardan oluşmaktadır.  Siz öğrencilerimiz de başarı hedefiyle 2 yılı bitirip mezun olma hakkını kazandınız. Sizleri yetiştiren değerli ailelerinize, öğretim hayatınız boyunca sizlere akademik değer katan kıymetli öğretim elemanlarımıza ve siz sevgili genç öğrenci arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarınızda sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu günler diliyorum” dedi.

Törende dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi. Başarıyla mezun olarak diplomalarına kavuşan öğrencilerimiz sevinçlerini ve heyecanlarını; törene katılan aileleri, arkadaşları, sevdikleri ve hocalarıyla paylaştı. 3 ayrı grupta yapılan tören, kep atma seremonisinin ardından sona erdi.