KTÜN Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜNSEM) ile Konya Mevlana Kalkına Ajansı (MEVKA) Arasında Protokol İmzalandı

Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜNSEM) ve Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) İşbirliği ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü ve Konya İl Emniyet Müdürlüğüne ait iki proje desteğe dahil edilerek anlaşma protokolü imzalandı.

Konya Mevlana Kalkına Ajansı (MEVKA) tarafından sunulan destek programı kapsamında; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü tarafından ihtiyaç duyulan “Kamu Yönetiminde Medya İle İlişkiler” eğitimi ile “Sistem, Ağ ve güvenlik Uzmanlığı Eğitimi” verilmesine yönelik protokol Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü (V) Prof. Dr. Mahmut Kuş ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut’un katılımları ile gerçekleşti.

“Kamu Yönetiminde Medya İle İlişkiler” eğitimi ile kurumsal kapasitenin geliştirilmesi amacını taşıyan eğitim Konya basın mensupları ile yine Konya’da bulunan kamu kurumlarının kurumsal haber merkezi görevlileri ve sosyal medya sorumlularını kapsıyor. Konya merkez ilçeleri için yüz yüze”, Konya’nın diğer taşra ilçeleri için ise “çevrimiçi” olarak yapılması planlanan eğitim, toplamda 15 gün ve 90 saat sürecek. Yine aynı eğitim desteği kapsamında “Sistem, Ağ ve güvenlik Uzmanlığı Eğitimi” ise Konya İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü Personellerine yönelik olarak 120 saat sürmesi şeklinde düzenlendi.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi