KTÜN Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde Devir Teslim

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Mine Ulusoy, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Rahmi Erdem’den devraldı.

KTÜN Gelişim Yerleşkesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığında gerçekleşen törene Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve idari personeli katıldı.

Fakülteye yapmış olduğu katkılardan dolayı Prof. Dr. Rahmi Erdem’e teşekkür eden Dekan Prof. Dr. Mine Ulusoy, yeni görevinden duyduğu heyecanı dile getirerek, “Rahmi Hocamız görevi boyunca güzel işlere imza attı. Bizim de hedefimiz fakültemizi dolayısı ile üniversitemizi bulunduğu noktadan daha iyi yerlere taşımak. Bunun için de hep beraber gerekli çabayı göstereceğiz. Bu görevi tarafıma tevdi eden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’e teşekkür ederim. Yeni görevin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ardından Prof. Dr. Rahmi Erdem ve törene katılan öğretim üyeleri Dekan V. Prof. Dr. Mine Ulusoy’a çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi