KTÜN Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Aday Öğrencilerle Buluştu

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Konya merkezinde bir süredir devam ettiği tanıtım faaliyetlerine Mimarlık ve Tasarım Fakültesini de dahil ederek fakülte bünyesinde öğretim yapılan bölümleri tanıtmak ve öğrencilere kariyer planlama noktasında rehber olmak amacıyla okul ziyaretlerine başladı.

Konya merkezinde birçok okul ziyareti gerçekleştiren KTÜN, üniversitemiz bünyesinde bulunan fakülte ve yüksekokul bölümleri hakkında öğrencileri bilgilendiriyordu. Bu hafta tanıtım faaliyetlerine dahil olarak çalışmalarını başlatan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ise akademisyenlerin desteği ve kariyer uzmanları ile aday öğrencileri fakülte bünyesinde öğretim faaliyetleri devam eden bölümler konusunda bilgilendirdi.

Aday öğrencilerin kariyer planlaması noktasında bilinçli davranması gerektiğinin üzerinde duran uzmanlar, Mimarlık, İç Mimarlık ve Şehir Bölge Planlama bölümleri hakkında bilgiler paylaştı ve öğrencilerden gelen sorularını yanıtladı.