KTÜN Kariyer Merkezinin Düzenlediği ‘Yazılımda Kariyer’, ‘Herkes İçin Yazılım’ Etkinliği Öğrencilerle Buluştu

Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından organize edilen öğrencilerin yazılım sektörü ve geleceğine dair bilgi almalarına yönelik ‘Yazılımda Kariyer’, ‘Herkes İçin Yazılım’ etkinliği öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde yer alan Halil Cin Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, PATH firmasının kurucu ortağı Murat Kader yazılım sektörü ve geleceği hakkında bilgi vererek katılan öğrencileri konuyla ilgili bilgilendirdi.

Etkinlik öncesi bir araya gelen KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. İsmail Karaoğlan, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Servet Kıran, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Peker, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Vahit Tongur, Doç.Dr. İsmail Babaoğlu, Doç.Dr. Ahmet Babalık, Dr Öğr. Üyesi Alper Kılıç Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Arife Deniz Oktaç Beycan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Merve Gül Koçakoğlu ve Öğr. Gör. Muazzez Çakır Aydın sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunarak ilerleyen zamanlarda yapılması muhtemel işbirlikleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören etkinliğe PATH firması yetkilileri ile Kariyer Merkezi personeli, akademik personel ve öğrenciler katıldı.