KTÜN Endüstri Mühendisliği Topluluğu İş Dünyası ile Öğrencileri Bir Araya Getirdi

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Endüstri Mühendisliği Topluluğu Altın Fikirler Atölyesi (ALFA) tarafından 3.sü düzenlenen, alanında uzman isimleri öğrencilerle bir araya getirerek yeni iş fikirleri ve girişimciliği özendirmeyi amaçladığı programın ilk oturumu KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in katılımı ile gerçekleşti.

KTÜN Endüstri Mühendisliği Topluluğunun kurduğu Altın Fikirler Atölyesi (ALFA) tarafından organize edilen ve öğrencilerle sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiren programda alanında uzman, faklı sektörlerden temsilcilerin hazırladıkları sunumlar dinlendi. Alanında uzman isimlerin çalışma alanları konusunda bilgi verdikleri,  sektörle ilgili iş tecrübelerini paylaştıkları, öğrencilere yol gösterici olması amaçlanan etkinlikte Ecrou Şirketini temsilen Ahmet Enes Polat ‘Global E-ticaret Trendleri’, KORDSA’dan Güngör Kaymak ‘Yapay Zeka ve Dijital Dönüşüm’, BYS GRUP adına Tolga Kaskatı ‘Girişimciler için Veri Bilimleri Fırsatları’, TrueFeedback Şirketi adına Ali Osman Çıbıkdiken ‘Blockchain’ konularında bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Dört farklı oturumda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler mezuniyet sonrası hedefleri noktasında somut örneklerini gördükleri iş dünyası ile ilgili bilgiler edinerek oturum aralarında konuşmacılarla bol bol sohbet etme fırsatı yakaladı.

Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe KTÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya, Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri başta olmak üzere akademik, ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. osman Nuri Çelik