KTÜN'de 'Temel İlk Yardım' Eğitimi

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN)  İş Sağlığı ve İş Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında ikincisi düzenlenen “İLK YARDIM YÖNETMELİĞİ” mevzuatına uygun olacak şekilde akademik ve idari personele yönelik 03.08.2021 ve 04.08.2021 tarihlerinde ‘Temel İlk Yardım’ eğitimi gerçekleştirilmiştir.

İlk yardımın önemini vurgulamak, ilk yardım konusunda üniversitemizin akademik ve idari personelini bilinçlendirmek ve ilgili mevzuat hükümlerini yerine getirmek amacıyla düzenlenen eğitim, İl Sağlık Müdürlüğü 112 Eğitim Hizmetleri Birimi uzmanları tarafından 2 gün boyunca teorik ve uygulamalı olarak verildi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan teorik ve pratik ilkyardımcı sınavını başarıyla tamamlayan personellerimiz ilkyardımcı sertifikası almaya hak kazanmışlardır.