KTÜN Öğrencilerimize ‘18. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri’nden 2 Ödül

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından 6 farklı kategoride düzenlenen ‘18. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri’ yarışlarından Üçüncülük ve Mansiyon ödüllerinin sahibi oldu.

Öğrencilerimiz İrfan Samur, Metehan Aslanbaş, Mahmut Karaaslan, Emirhan Ayık, Kevser Düzyol, Hakan Akkaşoğlu, Musa Şen, Sümeyye Çubuk, Doğukan Güven, Murat Ceren, Dilara Kurt ve Zuhal Hançer’in içerisinde bulunduğu RACLAB AYBARS takımı Otonom İHA Bilgisayarlı Görü kategorisinde 3.’lük derecesi elde ederken. Cansel Boynukara, Fırat Bozkaya, Metehan Aslanbaş ve Okan Kazancı’nın içerisinde bulunduğu RACLAB ASPAR takımı ise Otonom Temizlik Robotu projesiyle İnovasyon kategorisinde Mansiyon ödülü kazandı.